DA SE NAJEŽIŠ: Knežević poručio da je Milo dosta svojih kumova spakovao i pobio - Volim Podgoricu

DA SE NAJEŽIŠ: Knežević poručio da je Milo dosta svojih kumova spakovao i pobio

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević kazao je večeras da se premijer Duško Marković korektno i profesionalno ponaša i da smatra da je on “zdravo tkivo unutar DPS-a i to misli Zapad” i da ima šansu da “pomiri Crnu Goru i nastavi put ka EU”.

Knežević je ponovo večeras kazao da ima snimke gdje predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću direktno daje pare.

“Imam snimke gdje sam i drugim funkcionerima DPS davao pare, imam snimljene razgovore, to ću sve da objavim”, kazao je Knežević u emisiji “Prč u petak” na televiziji A1.

Predsjednik Atlas grupe poručio je i da Đukanović kaže koliko su vrijedne slike koje je primio od njega, kao i koliko je novca od njega primio za izbore i referendum.

Đukanović je sinoć tvrdio da ne postoji snimak na kom mu Knežević daje novac i da niti jedan biznismen na svijetu nije došao u tu poziciju.

Knežević je rekao i da će pokrenuti i međunarodnu tužbu protiv Đukanovića.

“Bio bih ponosan da zajedno završimo u zatvoru”, kazao je Knežević.

On je dodao i da su “najveći izdajnici oni koji pljačkaju Crnu Goru”.

“Oni koji sa sinom potpisuju ugovore… To je izdaja”, rekao je Knežević.

Predsjednik Atlas grupe je rekao da ima snimke kako daje Đukanoviću pare i 2. februara u intervjuu za Televiziju “Vijesti”.

Knežević je rekao i da Đukanović pokušava da mu oduzme imovinu preko svojih account menadžera Branimira Gvozdenovića i Predraga Nenezića kao što su već uradili sa placem kod Jadranskog sajma u Budvi.

Kazao je i da će Đukanović morati da se pojavi pred sudom u Londonu zbog kredita u Pireus banci.

Knežević je kazao i da crnogorski organi mogu za dan, dva da istraže sve preko berzanskih i kastodi računa kako je spekulativno odrađena prodaja akcija Prve banke.

“Za to ne treba međunarodna istraga, to je sve u Crnoj Gori i crnogorski istražni irgani mogu da vide i otrkriju sve u par dana”, rekao je predsjednik Atlas grupe.

Knežević je kazao i da je “Đukanović dosta svojih kumova spakovao i pobio”.

(Vijesti)

2 komentara

  1. Kamo sreca da je i tebe.. bagro jedna zecanska.. malo ti je bil9 na stotine miliona no si poceo da krades i varas.. pored svih tih miliona ti si ostavio radnike bez plata i posla u tv atlas i fondaciju i fond.. nevaljale ti!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com