,,Moramo vas razočarati, Ceca će pjevati” - Volim Podgoricu

,,Moramo vas razočarati, Ceca će pjevati”

Iz Novske liste koja je dio koalicione vlasti u Herceg Novom, reagujući na peticiju građana “Mimoza DA, Ceca NE” u kojoj se protive održavanju koncerta folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, poručuju “da ih moraju razočarati i da će Ceca pjevati na zatvaranju Mimoze”.

“Krivi smo mi Novljani, doduše naši očevi, što su se desila teška vremena i što je izgubljen onaj miris soli, ukus ribe i vina koji su uvijek pratili Mimozu. Mimoza je i tada okupljala najveće dive jugoslovenske muzičke scene, a evo okuplja ih ponovo”, navodi se u saopštenju Novske liste.

“Vaš potpisnik, koji se potpisao kao ugostitelj, na raznoraznim portalima, drži ugostiteljski objekat na udaljenosti 12 km od mjesta gdje će se koncert održati, pa je vjerovatno kivan što možda nismo ispred njegovog ugostiteljskog objekta montirali binu i doveli neku klapu i da sve bude u mediteranskom stilu, baš onako kako je naučen od djetinjstva”, navodi se u saopštenju uz tvrdnju da su ugostitelji u Igalu gdje će se održati concert zadovoljni Praznikom mimoze.

Iz Novske liste pozivaju potpisnike peticije da osnuju političku partiju i učestvuju na narednim lokalnim izborima i da tako utiču na dešavanja u gradu.

“Do tada će u Herceg Novom pjevati onaj za koga se opredijeli legitimni predstavnik naroda”, zaključuje se u saopštenju Novske liste. .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com