Tomanović: Nalaz će pokazati zašto je trudnica izgubila bebu - Volim Podgoricu

Tomanović: Nalaz će pokazati zašto je trudnica izgubila bebu

Pet osoba privedeno je jutros nakon što su pokušali da spriječe ulazak teške mehanizacije na mjesto predviđeno za izgradnju vrtića u Baru.

U međuvremenu, na društvenim mrežama objavljeno je da je trudnica I.M, koja je bila među privedenima, izgubila dijete, prenosi Bar-info.

U barskoj bolnici potvrdili tom portalu da je 34-ogodišnja I.M. primljena jutros u ovu zdravstvenu ustanovu sa uginulim plodom i da je konstatovano da nije imala povrede i krvarenje.

“Ultrazvučnim ginekološkim pregledom utvrđeno je da se radi o plodu starom 7-8 nedjelja i visokorizičnoj trudnoći zbog akutnih i hroničnih oboljenja kod pacijentkinje. Patološki nalaz trebalo bi da potvrdi uzrok i vrijeme uginuća ploda”, kazao je za Radio Bar i Bar info direktor Opšte bolnice u Baru, dr Dragoslav Tomanović, koji je istakao da je kod nje urađena indukovana intervencija i da se dobro osjeća.

Pedesetak građana koji se protive izgradnji vrtića na planiranoj lokaciji, ponovo su se poslije podne okupili i protestovali ispred zgrade opštine.

(Bar Info)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com