UHVAĆENI RAZBOJNICI: Filmsko bjekstvo, probili barikadu policije! Na kraju ipak UHAPŠENI - Volim Podgoricu

UHVAĆENI RAZBOJNICI: Filmsko bjekstvo, probili barikadu policije! Na kraju ipak UHAPŠENI

Službenici CB Nikšić su rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom slobode lišili tri lica.

Postupajući po prijavi E.B. da mu je upotrebom fizičke sila od strane tri lica otuđeno vozilo marke „Renault Cango“, službenici policije su odmah izašli na lice mjesta gdje su zatekli oštećenog sa povredama koje su nastale kao posljedica izvršenja krivičnog djela.

Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć.

Na osnovu operativnih informacija službenici CB Nikšić su došli do sumnje da su krivično djelo razbojništvo na štetu E.B. počinili I.I, V.S. i E.S. i da su nakon izvršenog krivičnog djela sa otuđenim vozilom napustili teritoriju Crne Gore na GP Šćepan Polje.

Sumnja se da su dolaskom na teritoriju Bosne i Hercegovine, odnosno u Foči, probili policijsku blokadu gdje su od strane policijskih službenika Bosne i Hercegovine lišeni slobode. Osumnjičena lica su predata službenicima Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić koji su ih sproveli u CB Nikšić.

Nakon saslušanja kod tužioca za ova lica je određeno zadržavanje u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu zbog sumnje da su počinili kriivčno djelo razbojništvo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com