,,Danas žalimo za jednom mladom majkom, njenim nerođenim djetetom” - Volim Podgoricu

,,Danas žalimo za jednom mladom majkom, njenim nerođenim djetetom”

Predsjednik GP Nova ljevica, oglasio se povodom današnjeg tragičnog slučaja koji se desio u Baru, kada je usljed primjene sile od strane policijskih službenika, jedna trudnica izgubila dijete.

Saopštenje prenosimo integralno.

Danas žalimo za jednom mladom majkom, njenim nerođenim djetetom i saučestvujemo u boli porodice zbog njihovog gubitka. Kad god pomislimo da smo dotakli dno i da nas više ne može iznenaditi, desi se jedan ovakav gnusni zločin koji nas podsjeti da je ova vlast izgubila svako lice humanosti i da su spremni na sve da zadovolje svoje nezajažljive apetite.

Policajci ženama upućivali seksističke uvrede, nekoliko ih bilo pijano

TUGA! BAR PLAČE: Trudnica koju je policija jutros nasilno privela izgubila je bebu

Borimo i borićemo se da odgovorni za ovaj zločin odgovaraju pred licem pravde. Sigurni smo i ne očekujemo da ćemo to dočekati od organizovane kriminalne grupe sačinjene od trenutne izvršne, sudske i zakonodavne vlasti, ali smo sigurni da je blizu dan kada će na ta mjesta doći časni, pošteni ljudi koji će svoj posao raditi profesionalno, časno i po zakonu.

VIDEO: Žena izgubila bebu nakon intervencije policije! Pogledajte nasilničko ponašanje! (VIDEO)

Pitamo se što može biti vrjednije od života jednog djeteta, koji su to i čiji veći interesi zbog kojih se ovaj zločin desio. Je li to plijen koji treba da se podijeli nakon ugradnje pri izgradnji vrtića, poslovni prostori i stanovi u budućoj zgradi ili zgradama?! Pitamo se koliko je koštao život ovog djeteta?!

Ali, u jedno smo sigurni. Građani vam ovo neće zaboraviti i budite ubijeđeni da ćete ipak nekad nekome za jedan nevini,, tek započeti život i bol njene majke, odgovarati.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com