Tijelo Jasmine nestale prije 19 godina nađeno u zamrzivaču, uhapšena sestra - Volim Podgoricu

Tijelo Jasmine nestale prije 19 godina nađeno u zamrzivaču, uhapšena sestra

Policija je sinoć uhapsila 45-godišnju ženu koju sumnjiče za ubistvo Jasmine Dominić, čije je tijelo 19 godina nakon nestanka pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući u selu Palovac, u Hrvatskoj.

Lokalni mediji javljjua kako je, prema neslužbenim informacijama, riječ o sestri Jasmine Dominić, Smiljani Dominić iz Palovca, koja je rođena 1974.

Podsjetimo, juče je u porodičnoj kući u selu Palovac u Međimurju otkriveno mrtvo tijelo. Truplo je otkriveno u zamrzivaču.

Na adresi na kojoj je tijelo nađeno živjela je Jasmina Dominić, djevojka koja je nestala 2000. godine. Neslužbeno se saznaje da je u vrijeme nestanka Jasmina živjela u kući s nekoliko godina starijom sestrom, a roditelji su radili u inostranstvu. Iako joj se svaki trag gubi 2000., njen je nestanak službeno prijavljen tek 2005.

Jasmina Dominić i dalje se vodi u evidenciji nestalih osoba, a policija sumnja da mrtvo tijelo u zamrzivaču pripada upravo njoj. To znači da je moguće da je tamo ležala gotovo 19 godina, a da niko ništa nije znao.

Leš je, prema navodima susjeda, otkrio budući suprug Jasminine nećake.

Policija još juče privela dvije osobe na informativni razgovor.

2 komentara

  1. I’m hoping you then have a wonderful moment! Superior guide, well crafted and also planned. My group is looking towards reading through additional of the discussions sometime soon.

  2. Can I just say what a reduction to search out somebody who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know how one can carry an issue to light and make it important. Extra people must read this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre not more popular because you definitely have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com