Uhapšen Danilovgrađanin: Sugrađanina izbo nožem - Volim Podgoricu

Uhapšen Danilovgrađanin: Sugrađanina izbo nožem

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su istog dana kada je i počinjeno rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju. Osumnjiučeni je identifikovan, lociran i uhapšen.

“Naime, postupajući po prijavi da je u prostorije Urgentnog Bloka KCCG na ukazivanje pomoći sa ubodnim ranama primljen D.G. (33) iz Danilovgrada, službenici OB Danilovgrad su preduzeli niz mjera i radnji kako bi identifikovali počinioca. Policija je došla do sumnje da je D.G, 17.02.2019. godine, na lokalnom putu Danilovgrad – Podgorica u mjestu Grbe, napalo nepoznato lice koje mu je nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža zadalo više ubodnih rana u predjelu grudi i desne ruke”, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojom prilikom su izuzeti tragovi koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Danilovgradska policija je, postupajući shodno saznanima, identifikovala, locirala i lišila slobode I.S. (28) iz Danilovgrada zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je izvršenju krivičnog djela prisustvovao i N.M. (39) iz Danilovgrada, koji se zajedno sa osumnjičenim nakon izvršenog krivičnog djela udaljio sa lica mjesta.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici. Policijski službenici će uz krivičnu prijavu tom tužiocu privesti I.S. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

1 komentar

  1. The next occasion I read a blog, Hopefully that it doesnt disappoint me just as much as this one. Get real, I know it was my replacement for read, but I actually thought youd have some thing fascinating to mention. All I hear can be a number of whining about something you could fix if you ever werent too busy searching for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com