UHAPŠEN MUŠKARAC: Napao ljekara u Kliničkom centru! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MUŠKARAC: Napao ljekara u Kliničkom centru!

 

Povodom interesovanja velikog broja medija za napad na ljekara u Urgentnom bloku Kliničkog centra od strane pacijenta, obavještavamo vas sljedeće:

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode lice osumnjičeno da je napalo ljekara na radnom mjestu, u Kliničkom centru – Urgentnom bloku.

Naime, Dežurna služba CB Podgorica je juče, 17.02.2019. godine oko 20,00 časova, obaviještena od strane osoblja Urgentnog bloka da je pacijent fizički nasrnuo na dežurnog ljekara hiruške ambulante u Kliničkom centru.

NAPAD U URGENTNOM CENTRU: Pacijent nasrnuo na ljekara koji mu je pružao pomoć!

Na lice mjesta su odmah po pozivu došli službenici Centra bezbjednosti Podgorica kojima je ljekar D.P. izjavio da je prethodno fizički napadnut od strane J.B. kojem se u tom trenutku ukazivala medicinska pomoć,

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se izjasnio da u radnjama J.B. nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Nakon ukazane medicinske pomoći ljekar D.P. podnio je prijavu Centru bezbjednosti Podgorica protiv pacijenta J.B, nakon čega je policija lišila slobode J.B.

Službenici CB Podgorica će Sudu za prekršaje podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv J.B. zbog počinjenih prekršaja iz čl. 7 st. 1 – drsko ponašanje  i čl. 10 st. 2 – fizički napad  iz Zakona o javnom redu i miru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com