PODGORICA : Zna se ko je pokušao da ubije Oliveru Lakić - Volim Podgoricu

PODGORICA : Zna se ko je pokušao da ubije Oliveru Lakić

Policija tvrdi da je rasvijetlila pokušaj ubistva novinarke “Vijesti” Olivere Lakić, saopštio je pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković.

Baković je rekao da je policija došla do dokaza da je F.B. iz Podgorice organizovao kriminalnu grupu iz koje je uhapšeno do sada devet pripadnika “koji su imali za cilj vršenje teških krivičnih dijela protiv života i tijela”.

Baković kaže da su upravo oni osumnjičeni za pokušaj ubistva Lakić i ubistvo Miodraga Kruščića u Podgorici 21. maja 2018. godine.

Prema policiji članovi kriminalne grupe su pšratili Oliveru Lakić, a zatim je ranili ispred zgrade u kojoj stanuje.

Baković je kazao da provjeravuju informacije da je ova kriminalna grupa počinila više krivičnih djela na području Crne Gore i regiona.

Lakić je ranjena 8. maja 2018. godine uveče ispred zgrade u kojoj živi, na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

Lakićevu je, na istom mjestu na kom je pretučena prije šest godina, sačekao muškarac koji joj je pucao u nogu.

Zrno od metka i čaura nijesu nađeni tokom uviđaja na licu mjesta, koji je rađen u noći kada je Lakićeva upucana i tokom narednog jutra.

Baković je ranije je saopštio da su im u istrazi pomagao američki Federalni istražni biro (FBI), kojem su poslali sve spise istrage.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com