Sestra ubijene Jasmine Dominić sve priznala policiji? - Volim Podgoricu

Sestra ubijene Jasmine Dominić sve priznala policiji?

Smiljana Srnec slomila se tokom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, doznaje Telegram iz dobro obaviještenih izvora upućenih u ovaj slučaj.

Smiljani (45) danas je produžen pritvor zbog sumnje da je povezana s ubistvom sestre Jasmine, čije je tijelo pronađeno u subotu naveče u zamrzivaču porodične kuće.

Srnec još nije ispitalo Županijsko državno tužilaštvo a to će, kazaali su portalu Index.hr, biti obavljeno u zakonskom roku.

Podsjetimo, policija je danas izvijestila da prije završetka obdukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Palovcu pronađeno tijelo Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen 2005., a zbog sumnji u ubistvo je, prema neslužbenim podacima, uhapšena njena 45-godišnja sestra.

“Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba”, izjavio je na konferenciji za novinare portparol međimurske policije Nenad Risek.

emedjimurje.rtl.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com