Vranjina i Morača i dalje kriju tijela Kumburovića i Vujoševića - Volim Podgoricu

Vranjina i Morača i dalje kriju tijela Kumburovića i Vujoševića

Potraga za Ratkom Kumburovićem i Darkom Vujoševićem, koji su 3. februara nestali u Morači nadomak Skadarskog jezera, prilikom prevrtanja čamca, ni danas nije dala rezultata. Porodice stradalih svakodnevno su sa roniocima u Vranjini odakle počinje potraga i nada da će se njihovim pronalaženjem potraga konačno okončati, prenosi portal RTCG.

Vranjina i Morača i dalje kriju tijela Ratka Kumburovića i Darka Vujoševića.

Taj 3. februar nikad neće zaboraviti Slobodanka, Ratkova majka, koja je u trenu izgubila sina, snahu i unuku. Sada na obali svakog dana čeka da se ronioci vrate sa viješću da će još jednom vidjeti sina.

“Samo mi je nada da ga nađu, ko da bi ga rodila. To mi jedina nada, a ne znam šta bih rekla, blago meni, našli su ga, makar da znam đe mu je grob”, kaže Slobodanka.

Ronici iz Bijele već prvih dana pronašli su Ratkovu suprugu i kćerku. Ne i Rataka i njihovog prijatelja Darka, koji je izgubio život pokušavajući da ih spasi nakon što se prevrnuo čamac pri povratku iz obližnjeg manastira.

Od potrage ne odustaje ni njegov brat Veselin koji zahvaljuje roniocima i mještanima na pomoći, državi što je ovjekovječila njegov herojski čin plaketom za hrabrost i požrtvovanost.

“S obzirom na okolnosti koje su se dešavale, velika je čast i ponos danas reći da smo mi njegova porodica, veliki je ponos imati takvog člana porodice”, kaže Veselin Vujošević, Darkov brat.

Petnaesti je dan potrage bez rezultata. Ronioci iz Bijele poručuju da ne odustaju.

“Pretražujemo svaki milimetar od mjesta nesreće pa sve do jezera. Narednih dana ćemo pokušati da pregledamo malo i ušće jezera u nadi da se možda u tom dijelu nalaze ovi utopljenici”, poručuje Danilo Mijajlović, ronilac RCUD-a Bijela.

U potragu se uključuje i helikopterska jedinica MUP-a, koja je i danas nadlijetala zonu pretrage.

(Rtcg)

1 komentar

  1. I take pleasure in, lead to I found exactly what I was taking a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com