PODGORICA: Omiljena manifestacija ljubitelja čokolade i vina u Delti - Volim Podgoricu

PODGORICA: Omiljena manifestacija ljubitelja čokolade i vina u Delti

 

Omiljena manifestacija ljubitelja čokoladnih proizvoda i vina, Čokolada i vino, biće šesti put organizovana tokom vikenda, 2. i 3. marta, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City. Pod sloganom „Univerzum uživanja“ agencija Memento marketing i komunikacije okupiće proizvođače i distributere čokolade, čokoladnih proizvoda, peciva i delikatesa kao i vinarije sa područja Crmnice, Beri i Zetske ravnice.

Sada već veoma popularna manifestacija pružiće ljubiteljima čokoladnih proizvoda i vina novu priliku da isprobaju dobro poznate, ali i neke sasvim nove ukuse i da uživaju u uparivanju čokolade i vina.

Na manifestaciji će biti predstavljena vrhunska crnogorska vina, voćni likeri i vina kao i praline izrađene od belgijske i italijanske čokolade, sitni i komadni kolači, torte, peciva punjena čokoladom i delikatesi vrhunskih poslastičara.

„Već šest godina posjetiocima manifestacije Čokolada i vino otvaramo vrata jednog posebnog univerzuma u kome se sljubljuju čokoladne delicije i piće bogova. Tragamo za novim ukusima, spajamo svjetove, uživamo zajedno u simfoniji nota, začina, kultura i tradicije, stvarajući univerzum uživanja” objašnjava Danijela Knežević iz agencije Memento.

Posjetiocima će, osim prilike za kupovinu vrhunskih proizvoda, biti priređen i zanimljiv i bogat prateći program:

Trudimo se da svake godine posjetiocima ponudimo i dodatne sadržaje u kojima će uživati i zbog kojih će poželjeti da manifestaciju posjete i po nekoliko puta. Nagradno prepoznavanje vina i čokoladnih pralina, prezentacije vrhunskih kuvara i somelijera, radionica izrade dekorativnih elemenata za torte, besplatne degustacije, prezentacija uparivanja čokolade i vina, nagradna igra i zabavni sadržaji i ove godine će upotpuniti program manifestacije“, dodaje Knežević.

Učešće na šestom izdanju manifestacije  Čokolada i vino do sada su potvrdili:  Korni čokolada i praline, Le Petit Macaron, Pekara Domestico,  Miranis Sweet, MFC butik kolača, Donut Time, Primero, Adoré čokolade, Lindt i Merci, Čokoladice Julius, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Vukićević, Voćni likeri i vina Ivanović i Vinarija Aleksandar.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 22 sata, oba dana.

2 komentara

  1. I discovered your weblog web page on google and check a couple of of your early posts. Continue to maintain up the extremely good operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to reading far more from you later on!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com