PODGORICA: Udario sestre Raonić kod Kapital plaze, evo koliko će robijati - Volim Podgoricu

PODGORICA: Udario sestre Raonić kod Kapital plaze, evo koliko će robijati

Osamnaestogodišnji Aleksandar Mališić robijaće pola godine zbog optužbi da je, u oktobru prošle godine, na pješačkom prelazu, automobilom udario Dajanu Raonić (19) i njenu maloljetnu sestru M. R, koje su tada zadobile teške tjelesne povrede opasne po život.

Tako je Viši sud preinačio presudu kojom je Mališić osuđen na četiri mjeseca kućnog zatvora zbog udesa iz 5. oktobra 2016. godine.

Prvostepenu presudu izrekla je sutkinja Larisa Mijušković Stamatović koja je navela da je Mališiću ublažila kaznu zato što je mlad, neosuđivan, izrazio iskreno kajanje, te da je na to uticalo i nepridruživanje jedne od sestara krivičnom gonjenju.

Viši sud je, međutim, ocijenio da je za Mališića potrebna mnogo veća sankcija.

Optužen je za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprijećena kazna zatvora do četiri godine.

U postupku je utvrđeno da je Mališić vozio oko 80 km/h i da nije bio pod dejstvom alkohola, kada je na pješačkom prelazu kod Kapital plaze udario sestre Raonić.

2 komentara

  1. This may be the right blog for everyone who is wishes to learn about this topic. You already know much its nearly challenging to argue to you (not too I personally would want…HaHa). You definitely put a whole new spin over a topic thats been revealed for several years. Fantastic stuff, just great!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com