MAJKA UBICE SLALA PISMA: Mom sinu su dali stan i 100.000 EURA da vas UBIJE! - Volim Podgoricu

MAJKA UBICE SLALA PISMA: Mom sinu su dali stan i 100.000 EURA da vas UBIJE!

Nevjerovatne tvrdnje Zorica Dinić, mama Milana Dinića iz Niša, koga je navodno angažovao Alan Kožar, upozoravala je Slobodana Šaranovića da „njegov čovjek s bradom“ odaje informacije o njemu.

Gordana Šaranović, supruga ubijenog Slobodana Šaranovića, predala je crnogorskom tužilaštvu pisma koja je njenom mužu uputila majka Milana Dinića iz Niša, za kog se sumnja da je zajedno sa Baraninom Alanom Kožarom organizovao Šaranovićevo ubistvo 2016.

Podsjetimo, crnogorsko tužilaštvo je raspisalo međunarodnu potjernicu za Alanom Kožarom, vođom „barskog klana“ i bliskim prijateljem Luke Bojovića, zbog sumnje da je 11. marta 2017. organizovao likvidaciju Slobodana Šaranovića, koji je bio u dugogodišnjem ratu s klanom Luke Bojovića.

U međuvremenu, protiv Kožara je podignuta i optužnica za organizovanje pokušaja ubistva Slobodana Šaranovića 2016, za koje je Kožar navodno angažovao Milana Dinića iz Niša.

Prišao mu na ulici

Tužilaštvo tereti Dinića da je prišao Šaranoviću na ulici, predao mu pištolj i rekao da je imao zadatak da ga ubije. Ubrzo nakon toga, Dinić je uhapšen u Crnoj Gori zbog sumnje da je s Kožarom organizovao Šaranovićevo ubistvo, a tokom istrage se pojavio i papir s porukom koju je navodno Dinićeva majka Zorica uputila Šaranoviću.

 

Na poternici...Alan Kožar
NA POTJERNICI…ALAN KOŽAR FOTO: VIJESTI.ME

– Čuvajte se Kana. Momak iz Budve, živi negdje u brdo, ne znam tačno gdje, negdje preko puta Perle – bila je poruka koju je, navodno, Dinićeva majka uputila Šaranoviću.

Kako prenose crnogorski mediji, o ovoj poruci, ali i o ostali dokazima, prekjuče se većalo na sjednici Višeg suda u Podgorici, gdje je preispitivana optužnica Specijalnog tužilaštva protiv Dinića i Kožara.

Pomoć za bolesnu ćerku

Majka Nišlije je između ostalog upozoravala Šaranovića da obrati pažnju na „njegovog čovjeka s bradom“, jer sumnja da odaje informacije o njegovom kretanju.

“Jer čim njega Milan vidi, njemu stigne poruka o vašem kretanju – da li ste izašli, ušli, pošli. Ovo je samo sumnja, jer se dešavalo”, piše na tom papiru.

 

Bio u ratu sa Šaranovićem... Luka Bojović
BIO U RATU SA ŠARANOVIĆEM… LUKA BOJOVIĆFOTO: PROFIMEDIA

Šaranović je u toj prepisci pitao Dinićevu majku da li je njen sin dobio pare unaprijed za njegovo ubistvo i ako jeste, koliko.

– Dao je 2.000, ali ne zbog vas, već kao pomoć za moju ćerku koja mora na još jednu operaciju. A cijena je stan u Srbiji, nama pomoć i troškovi za advokate i zatvor ako ga uhvate – odgovorila je tada Dinićeva majka.

Branioci optuženih su od sudskog veća zatražili da obustave postupak, tvrdeći da u pismu nema ničega što je pravno relevantno. S druge strane, tužilaštvo u optužnici piše da je Kožar za ubistvo Šaranovića obećao Diniću 100.000 eura i stan u Beogradu, kao i da će mu platiti advokate ako bude otkriven.

Rat u podzemlju

ŠARANOVIĆ ORGANIZOVAO UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Pokojnom Slobodanu Šaranoviću sudilo se u odsustvu pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog optužbi da je organizovao kriminalnu grupu koja je 29. aprila 2013. u Beogradu ubila Nikolu Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića. Šaranović je likvidiran četiri godine kasnije u Budvi.

 

Ko je Kan?

SARAĐIVAO SA LUKOM ĐUROVIĆEM I BOJOVIĆEM

Majka Milana Dinića je u prepisci koju je imala sa Šaranovićem 2016. godine napisala Šaranoviću „da se čuva Kana, momka iz Budve“. Spekuliše se da bi ta osoba mogao da bude Marko Ljubiša Kan, koji je svojevremeno bio blizak saradnik kriminalne grupe pokojnog Luke Đurovića, koji je važio za najboljeg prijatelja Luke Bojovića. Međutim, ove spekulacije nisu potvrđene.

 

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com