Milo Đukanović je kao Sveti Petar - Volim Podgoricu

Milo Đukanović je kao Sveti Petar

U Skupštini Crne Gore u toku je rasprava o predlogu zaključaka povodom afere “Koverta”.

Interesantno izlaganje imao je poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Divanović koji je kazao da je Milo Đukanović simbol Crne Gore, te da neće dovijeka vladati…

“Moja poruka je uvijek da ne treba da krivite Petra zbog Svetog Petra, ne treba zbog Mila Đukanovića da mrzite Crnu Goru. Milo Đukanović je dok je tu đe je simbol Crne Gore isto kao Sveti Petar. Moraćemo svi da sačekamo da se Milo Đukanović povuče. Budite strpljivi još jedan mandat, neće ni Milo vladati dovijeka Crnom Gorom”, rekao je Divanović.

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić podsjetio je Divanovića da su “Svetog Petra proglasili svecom kada nije bio na vlasti, i kad nije bio ni živ”.

“Da vidimo oćete li ga vi isti proglasiti za sveca kada ne bude na vlasti. Ili ću ga ja morati braniti od vas. Da ništa niste znali, da ništa niste krivi da je sve on kriv.. Ja sam se ovoga nagledao i Miloševića koji je bio svetac… svega toga sam se nagledao”, rekao je Krivokapić.

Vijesti

3 komentara

  1. E MOJ DUPEUVLAKACU SRAM TE BILO. STO HVALIS MILA KAD SAM ZNAS DA TO STO SI REKAO NIJE ISTINA. ISTO MISLIS STO I OPOZICIJA ALI DOBRA PLATICA I CUTIS KO MUMIJA. E JADNA NEMORALNA ZEMLJO , ZEMLJO DUPEUVLAKACA I POLTRONA.

  2. Howdy I am so thrilled I found your site, I really found you by error, while I was looking on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the great job.

  3. I’m impressed, I must say. Truly rarely do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you might have hit the nail about the head. Your concept is outstanding; the problem is something which too few people are speaking intelligently about. We are happy which i found this around my look for something regarding this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com