Pejović: Odani smo šefu, teško nam je da slušamo da je on kriminalac - Volim Podgoricu

Pejović: Odani smo šefu, teško nam je da slušamo da je on kriminalac

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Daliborka Pejović kazala je da joj je teško da sluša, kada se predsjednika Crne Gore, Milo Đukanović, naziva kriminalcem.

Ona je reagovala nakon izlaganja nezavisnog poslanika Neđeljka Rudovića, koji je kazao da je Đukanović “lagao” o optužbama koje je na njegov račun iznio predsjednik Atlas grupe, odbjegli biznismen Duško Knežević i da bi lider DPS-a danas trebao da bude u Skupštini.

“Mislila sam samo da diskutujem. Shvatite nas mi smo članovi Demokratske partije socijalista. Mi smo odani svome šefu, odnosno svome predsjedniku. Teško nam je da slušamo da je on kriminalac, da je ovo ološka ekonomija, da smo mi pripadnici organizovane kriminalne grupe i da on laže. Imali ste puno puta do sada imaćete sigurno i u narednom periodu priliku da mu to kažete u lice ako to možete i imate hrabrosti. Ali nemojte zbilja na ovaj način. Morate i nas razumjeti, molim vas predsjedniče (Brajović) da o tome vodimo računa u narednoj dsiskusiji”, kazala je Pejović.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com