Podgorica osvanula prekrivena ovim naljepnicama (FOTO) - Volim Podgoricu

Podgorica osvanula prekrivena ovim naljepnicama (FOTO)

Aktivisti Građanskog pokreta URA izlijepili su zgradu RTCG-a i više lokacija u gradu naljepnicama koje simbolično oslikavaju trenutnu programsku politiku Javnog servisa, saopštili su iz ove partije.

“Htjeli smo da na simboličan način pokažemo crnogorskoj javnosti koje struje uređuju aktuelni program RTCG-a, a to su sve one koje su prepoznate kao zastiđe novinarskog poziva. Nedopustivo je što takva uređivačka politika kreira aktuelni program medija svih građana Crne Gore”, poručili su iz URE.

Oni su još jednom pozvali sve subjekte u društvu na bojkot programa RTCG-a sve do ostavki aktuelnog uređivačkog tima ili potpune promjene aktuelne uređivačke politike i vraćanje toga medija onima kojima i pripada – građanima Crne Gore.

“Časnim i profesionalnim ljudima u RTCG-u poručujemo da naprave otklon od programa koji se kreira u kabinetu DPS-a, jer je neprirodno da on može dugo potrajati. A šta građani misle o svome mediju moći će se vidjeti već u subotu”, poručuju iz URE.

1 komentar

  1. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless just imagine if you added some great graphics or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this site could certainly be one of the greatest in its field. Great blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com