VREMESKA PROGNOZA ZA PETAK: Promjenjivo oblačno, padavine u drugom dijelu dana - Volim Podgoricu

VREMESKA PROGNOZA ZA PETAK: Promjenjivo oblačno, padavine u drugom dijelu dana

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom noći u centralnim predjelima su ponegdje moguće slabe padavine. Na sjeveru pretežno oblačno, povremeno sa snijegom i susnježicom, u nižim predjelima tokom dana i kišom. Vjetar uglavnom sjeverni, slab do umjeren, krajem dana u sjevernim, a tokom noći i u ostalim predjelima pojačan i jak, na udare i olujne jačine. Jutarnja temperatura vazduha -5 do 6, najviša dnevna 2 do 16 stepeni.
Podgorica: Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Tokom noći jak, na udare olujni sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura vazduha oko 4, najviša dnevna do 14 stepeni.

3 komentara

  1. Hi there I am so excited I found your blog, I really found you by mistake, while I was researching on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the great work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com