VUČIĆ ČESTITAO SINA ANI BRNABIĆ - Volim Podgoricu

VUČIĆ ČESTITAO SINA ANI BRNABIĆ

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Đurđić rođenje djeteta i kritikovao dio javnosti koji je na društvenim mrežama ismijavao taj događaj.

“Čestitam Ani i Milici, da je Igor živ i zdrav i da bude srećan, pametan i uspješan. A ovi što im i djeca smetaju, tako samo o sebi govore”, rekao je Vučić na Prvoj televiziji.

Govoreći o komentarima tog događaja na društvenim mrežema, Vučić je rekao da se radi o najgorem društvenom talogu i lažnoj političkoj eliti.

“To samo govori o njima. Njihov problem je taj što ja nisam fasciniran bezobrazlukom i primitivizmom i što ne volim da im se dodvoravam… To je sve ova elita, moderna, koja će da nas uvede u 21. vijek. Pa će da se iživljava na ženi kada dobije sina”, rekao je Vučić.

Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić, rodila je u srijedu, 20. februara, sina koji će se zvati Igor.

2 komentara

  1. You actually make it seem really easy along with your presentation but I to find this matter to be actually one thing which I believe I’d by no means understand. It kind of feels too complex and extremely extensive for me. I am looking ahead to your next post, I will try to get the hold of it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com