FILMSKA POTJERA: Podgoričani vozilom udarili policajca, pa pobjegli! UBRZO UHAPŠENI! - Volim Podgoricu

FILMSKA POTJERA: Podgoričani vozilom udarili policajca, pa pobjegli! UBRZO UHAPŠENI!

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, imali namjeru da kontrolišu taksi vozilo u kojem se nalazio D.V. (40) iz Podgorice, a kojim je upravljao I.R. (41) iz Podgorice.

Policijski službenici su pokušali da zaustave navedeno vozilo, kojom prilikom se vozač I.R. nije zaustavio na znak zaustavljanja policijskog službenika, već je kretanje nastavio velikom brzinom ugrožavajući bezbjednost policijskih službenika a kojom prilikom je vozilom povrijedio jednog od službenika ovog Odsjeka.

Ova dva lica su nastavila kretanje prilikom čega je D.V. odbacio pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine oko 61 gram. Brzom i efikasnom akcijom policijskih službenika ova lica su zaustavljena i lišena slobode.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se D.V. i I.R. bavili nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge heroin na teritoriji Podgorice.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.  D.V. i I.R. su lišeni slobode zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo sprječavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com