Početna » MARKETING
Statistika za januar 2017.

MARKETING

Prvi nezavisni portal Glavnog grada “Volim Podgoricu” je jedan od najpopularnijih portala u Podgorici i Crnoj Gori koji izuzetno brzo raste, i širi krug čitalaca, prijatelja i saradnika.

Oglašavanje na Portalu “Volim Podgoricu” obezbijediće veliki domet i precizno targetiranje Vaše ciljne grupe, kao i preciznu evaluaciju Vaših reklamnih poruka.

Više od milion i po otvorenih strana mjesečno,  preko 350 hiljada jedinstvenih posjeta, i gotovo 30 odsto novih čitalaca svakog mjeseca,  su naša najbolja preporuka.

Sa nama će vaša kampanja biti brža, efikasnija i jeftinija.  Svaki dinar potrošen za marketing biće isporučen na pravu adresu.

Napravićemo analizu vašeg poslovanja, pomoći ćemo da definišete marketing strategiju, predložićemo najbolju, najefikasniju i najpovoljniju kampanju, prezentovaćemo na najbolji način vaš proizvod ili uslugu tržištu.

Počinjemo od neobavezne kafe!

I zato, nemojte oklijevati da nam pišete na [email protected] ili preko kontakt forme na portalu, u inbox naše FB stranice Volim Podgoricu, ili nas pozovite na broj telefona 068 804 553.

“Baviti se biznisom bez oglašavanja je kao da namigujete djevojci u mraku. Vi znate šta radite, ali drugi ne znaju.” – Stewart Brit

Marketing tim

Statistika za januar 2017.

 

 

 

3 Komentari

  1. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thanks, I will try and check back more frequently. How frequently you update your website?

  2. Milos Mandic

    Koje sranje od sajta!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *