Početna » MARKETING

MARKETING

Prvi nezavisni portal Glavnog grada “Volim Podgoricu” je jedan od najpopularnijih portala u Podgorici i Crnoj Gori koji izuzetno brzo raste, i širi krug čitalaca, prijatelja i saradnika.

Oglašavanje na Portalu “Volim Podgoricu” obezbijediće veliki domet i precizno targetiranje Vaše ciljne grupe, kao i preciznu evaluaciju Vaših reklamnih poruka.

Više od milion i po otvorenih strana mjesečno,  preko 350 hiljada jedinstvenih posjeta, i gotovo 30 odsto novih čitalaca svakog mjeseca,  su naša najbolja preporuka.

Sa nama će vaša kampanja biti brža, efikasnija i jeftinija.  Svaki dinar potrošen za marketing biće isporučen na pravu adresu.

Napravićemo analizu vašeg poslovanja, pomoći ćemo da definišete marketing strategiju, predložićemo najbolju, najefikasniju i najpovoljniju kampanju, prezentovaćemo na najbolji način vaš proizvod ili uslugu tržištu.

Počinjemo od neobavezne kafe!

I zato, nemojte oklijevati da nam pišete na mejl volimpg@gmail.com ili preko kontakt forme na portalu, u inbox naše FB stranice Volim Podgoricu, ili nas pozovite na broj telefona 068 804 553.

“Baviti se biznisom bez oglašavanja je kao da namigujete djevojci u mraku. Vi znate šta radite, ali drugi ne znaju.” – Stewart Brit

Marketing tim

Posjeta za avgust 2016. godine
Posjeta za avgust 2016. godine

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *