Početna » Tag Archives: gradski prevoz

Tag Archives: gradski prevoz

U gradskom autobusu čitala knjigu “KAKO UBITI MUŽA”: Posle ovoga, knjiga je postala HIT!

Fotografija putnice koja čita knjigu intrigantnog naslova “Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto” u beogradskom javnom prevozu, nasmijala je cio region, ali i natjerala čitaoce da odu do knjižara po svoj primjerak! Naime, kako su rekli u Biblioteci grada Beograda, prvi radoznali čitalac već je pokupio svoj primjerak, što je nasmijalo i same zaposlene. Iako je naslov štiva ovih dana ...

Opširnije »

PODGORICA: Da li će prevoznici poskupjeti prevoz?

Neizvjesno je i dalje da li će se cijene vožnje gradskim autobuskim  prevozom mijenjati nakon ovonedjeljnog poskupljenja goriva. Iako su u kompaniji „Montenegro prevoz Pejović“ najavili za danas održavanje sastanka na kojem bi utvrdili strategiju poslovanja u narednom periodu, direktor Danilo Pejović nije mogao kazati da li će biti promjena. On je dodao  da će javnost biti obaviještena odmah nakon ...

Opširnije »

PODGORICA: Uvodi se elektronska karta za gradski prevoz, prevoznici ZADOVOLJNI

Glav­ni grad će uve­sti elek­tron­sku na­plat­nu vo­znu kar­tu u li­nij­skom grad­skom i pri­grad­skom pre­vo­zu put­ni­ka. Pro­je­kat će pri­pre­mi­ti za­jed­nič­kim ula­ga­njem u for­mi jav­no-pri­vat­nog part­ner­stva. Od­lu­ka je pri­pre­mlje­na i o njoj će se iz­ja­sni­ti od­bor­ni­ci na sjed­ni­ci grad­skog par­la­men­ta 22. de­cem­bra. Auto­bu­ski pre­vo­znik „BLT” Bo­žo Bu­la­to­vić po­dr­ža­va uvo­đe­nje elek­tron­ske kar­te. – Glav­ni grad sma­tra da je to pra­vo rje­še­nje. Još ni­je­smo ...

Opširnije »

PODGORIČKI gradski autobusi se RASPADAJU, jutros BLT isključen iz saobraćaja, putnici OGORČENI! (FOTO)

Put od nekoliko kilometara Podgoričana koji su se jutros vozili autobusom gradskog prevoznika BLT pretvorio se u – noćnu moru! Saobraćajna policija, nakon što je zaustavila autobus pun putnika kod Aluminijskog kombinata, odlučila je da ga pošalje na tehnički pregled, a putnici su čekali više od sat vremena da dođe drugi. -Policija je dobro reagovala jer su autobusi gradskih prevoznika ...

Opširnije »

PODGORIČANI REAGUJU: Autobusi su NEISPRAVNI, SMRDE I KASNE, skupo je i 20 centi!

Nakon što je vlasnik jednog od preduzeća koje obavlja gradski prevoz u Glavnom gradu, Haris Alivodić, pisao resornom ministarsrvu sa apelom da se utvrdi minimalna cijena vožnje za taksi vozila, jer, kako je naveo, niska cijena čini “nelojalnu konkurenciju” autobuskom prevozu, oglasio se i vlasnik prevoznika “BLT” Božo Bulatović, sa tvrdnjama da su gradski prevoznici u teškoj situaciji, te da ...

Opširnije »

PODGORICA: Promijenjena trasa autobusa na liniji L-7, pogledajte kuda sada ide

Podgorica

Autobusi na gradskoj liniji  L-7 “Stari Aerodrom-Blok VI-Blok IX” od ponedjeljka 21. marta 2016. godine mijenjaju trasu u naselju Stari Aerodrom, na dijelu od kružnog toka “Plantaže” do JU OŠ “Pavle Rovinski”, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za saobraćaj. Autobusi će se umjesto Ul. Josipa Broza Tita i Ul. Kozaračkom, kretati Putem Radomira Ivanovića pored Distributivnog centra sa skretanjem u Ul. ...

Opširnije »