Ibrahimović žali zbog propuštene prilike - Volim Podgoricu

Ibrahimović žali zbog propuštene prilike

Napadač PSŽ-a nezadovoljan se vratio kući iz Podgorice, mnogo zamjerki ima na suđenje škotskog arbitra Vilijama Koluma.

“Prvo, mislim da nije postojao penal iz koga je Crna Gora izjednačila rezultat. Drugo, ne znam zašto nam je poništen gol za 2:1 koji smo postigli na kraju meča”, rekao je strijelac vodećeg gola za Švedsku, prenosi Top fudbal.

On je švedskim medijima kazao da nije iznenađen Crnom Gorom.

“Normalno je da ekipa koja gubi juri rezultat. Stigli su do izjednačenja, ali ponavljam: nijesmo zaslužili da izgubimo, jer nam je poništen gol”, istakao je Ibrahimović.

Sinoćnja utakmicu bila mu je druga nakon duže pauze zbog povrede. Vidjelo se sinoć da nije u top formi, postigao je jedini gol za svoju selekciju, ali, srećom po nas, nije pokazao kakav kvalitet posjeduje.

“Nijesam zadovoljan. Međutim, imao sam dugu pauzu, sada samo odigrao devedest minuta, pa mi je drago što sam se vratio fudbalu”, rekao je Ibra.

Jedan od najboljih fubdalera planete zbog povrede neće nastupiti u prijateljskoj utakmici između Švedske i Francuske, koja se igra u utorak u Marseju.

To je saopštio Fudbalski savez Švedske, koji navodi da će Ibrahimović biti pošteđen zbog povrede pete koju je zadobio u jučerašnjem meču sa Crnom Gorom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com