Sve što ženu čini damom: kraljica Leticija - Volim Podgoricu

Sve što ženu čini damom: kraljica Leticija

Svojim šarmom i prirodnom ljepotom ostavila je u jmnoge holivudske dive, a svojim izgledom parira i mnogo mlađim damama.

Leticija ima 41 godinu, i dva porođaja iza sebe. Majka je dvije princeze, osmogodišnje Leonore i sedmogodišnje Sofije. Svoju vitku figuru uspješno održava, a neke od njenih fitnes tajni su bavljenje tenisom, skijanje i jedrenje.

Ona definitivno, barem za sada, nije od onih žena koje spas od starenja pronalaze u plastičnoj hirurgiji. Leticija je takva kakva je, i to sve zahvaljujući sportu i rekreiranju.

Kada je riječ o kosi, kao jednom od najzavodljivijih ženskih aduta, Leticija je i na tom polju skromna. Svoju dugu smeđu kosu prošaranu ponekim zlatastim pramenovima, kraljica najčešće nosi puštenu ili vezanu u nisku elegantnu punđu. Najčešće je isfenirana na ravno ili, pak, blago talasasto.

Leticija je uvijek besprekorno i smjerno odjevena, te do sada nije imala nekih većih modnih promašaja. ijje možemo vidjeti u kaputićima, haljinama i kompletima crvene, zelene ili teget nijanse, ali najčešće se drži dvije provjerene boje – bijele i crne. Čini se da su joj omiljene suknje i haljine do koljena i one koje prate liniju tijela.

Njeno lice i koža svakako izgledaju mlađe u odnosu na njene godine, ali nepogrešivim izborom šminke uspijeva da sebi skine još po koju godinu. Redovno ide na tretmane lica, toniranje i anti stres vježbe, zahvaljujući čemu ima tako blistav ten i kožu. Na usnama uglavnom nosi blago roze karmin. Dakle, njeno zlatno pravilo šminkanja je – što manje, to bolje.

Leticija jeste kraljica, ali je prije svega majka, supruga i žena sa diplomom, koja potiče iz niže srednje klase i čiji su roditelji naporno radili za život.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com