U ovom selu žive samo snagatori, evo šta jedu! - Volim Podgoricu

U ovom selu žive samo snagatori, evo šta jedu!

NJU DELHI – U selu Asola Faterpur Beri na obroncima Delhija žive najjači ljudi u Indiji, ali i u svijetu. Oni treniraju dva puta dnevno po dva sata, a treninzi se uglavnom sastoje od tradicionalnog rvenja u blatu, zgibova, sklekova i penjanja uz konopac.

“U selu ne postoji nijedan stanovnik koji ne trenira. Izuzetno vode računa o svom tijelu, ne piju i ne puše. Piju tri do četiri litra mlijeka, banane su obavezne i oko pola kilograma drugog voća. Uz ručak piju surutku i jedu hljeb, a uveče dvije kriške hljeba pomiješane sa bademom i mlijekom”, objašnjava jedan od stanovnika.

Selo je poznato i po tome što više od 300 stanovnika radi kao izbačivači u noćnim klubovima u Delhiju. Svi su veoma ponosni jer ne uzimaju nikakve dodatne suplemente za trening i vode izuzetno zdrav život. Po cio dan rade na poljima, treniraju i hrane se zdravom hranom.

Stariji mještani objašnjavaju da je veoma važno da dječaci od malih nogu treniraju jer na taj način ne upadaju u loše društvo i manje prave probleme.

Ne piju i ne puše. Piju tri do četiri litra mlijeka, banane su obavezne i oko pola kilograma drugog voća. Uz ručak piju surutku i jedu hljeb, a uveče dve kriške hljeba pomešane sa bademom i mlijekom, objašnjava jedan od mještana.

 
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com