Home / ŽIVOT + / Zdravlje / Zaboravite ljekove i napravite ovu smjesu!

Zaboravite ljekove i napravite ovu smjesu!

Sve je u kurkumi. Njene antiupalne sposobnosti su nevjerojatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume” , tvrdi dr. Anderson.

Doktorica Carolyn Anderson kaže kako nema potrebe za strah od raka ako pomiješate i koristite ova tri lako dostupna začina. 

Istražujući dvije tisuće godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima dr. Anderson došla je do nevjerojatnog otkrića. Ako koristite ova tri sastojka svakodnevno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i papar.

Pomješajte četvrtinu žlice kurkume s pola žličice maslinovog ulja i dodajte prstohvat mljevenog bibera. Sve zajedno dobro promješajte.

Dobivenu smjesu možete koristiti kao dodatak salatama i jelima, a možete je konzumirati i samu.

Ako je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smjesu stavite na samom kraju u hranu kako se ne bi prekuhala. A ako je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

“Sve je u kurkumi. Njene antiupalne sposobnosti su nevjerojatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume” , tvrdi dr. Anderson.

Istraživanja su pokazala da kurkuma sprječava rak debelog crijeva, prostate, mozga i rak dojke.

 (Zdravlje)
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com