Pronađeno taksi vozilo u Morači - Volim Podgoricu

Pronađeno taksi vozilo u Morači

Prema informacijama iz policije čeka se elevator da izvadi vozilo iz Morače. Nije poznato da li se u vozilu nalazi tijelo Džakovića.

Taksista Radosav Džaković je prije dva dana automobilom sletio u nabujalu Moraču, nedaleko od mosta Pjenavac u Platijama. Džakoviću, koji je upravlaljao vozilom od tog trenutka gubi se svaki trag.

 

Prema riječima komandira kolašinskih vatrogasaca Željka Darmanovića,  voda je izuzetno mutna i nabujala, pa potraga čamcima juče nije bila uspješna.

“Spuštali smo se 200 metara nizvodno i pokušavali da lociramo auto. Bez rezultata, iako smo dali sve od sebe. Nažalost, naše dalje aktivnosti ne bi imale smisla. Sada jedino nešto mogu da učine ronioci”,  rekao je Darmanović.

Nakon detaljne pretrage terena, otklonjena  je mogućnost da je Džaković ispao iz vozila prije nego što se ono upalo u vodu.

U potragu su danas biti uključeni i ronioci Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ).

“Ronioci će doći, ali teško da se išta može učiniti dok je Morača ovoliko mutna, brza i nabujala. Policajci su pomogli pripadnicima Službe zaštite i spasavanja, tako što su šipkama dugim po četiri metra pokušavali da u dubini vode napipaju vozilo”, nezvanično je saopšteno iz kolašinske policije.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, juče do kraja dana policiji nije prijavljen nestanak osoba, sa teritorije gdje je automobil upao u rijeku, ali i okolnih teritorija.

“Ipak, i dalje sa sigurnošću  ne može da se tvrdi da je Džaković bio sam u vozilu u trenucima kad je ono sletjelo u Moraču”, saopštili su iz policije.

 

2 komentara

  1. Spot i’ll carry on with this write-up, I must say i think this website requirements additional consideration. I’ll probably be once more to read much more, many thanks that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com