Vitkovac: Odigrali smo snažno u odbrani - Volim Podgoricu

Vitkovac: Odigrali smo snažno u odbrani

Nakon značajne pobjede Budućnost Volija protiv Zelene Gore (100:85), kojom su „plavi“ praktično obezbijedili prolazak u narednu fazu takmičenja u Eurokupu, Čedomir Vitkovac u izjavi za Portal Analitika ističe da je zadovoljan jer je zabilježena veoma bitna pobjeda.

– Sinoć smo zabilježili veoma bitnu pobjedu koja nam otvara prolaz u drugi krug. Pored Jadranske lige gdje igramo stvarno odlično, to je značajan rezultat u Evropi. Sigurno da smo svi zadovoljni zbog toga. Juče smo karakterno odigrali utakmicu, i prije svega čvrsto u odbrani. Jer, kad je Zelena Gora bila u naletu, poslije dosuđenih pet tehničkih grešaka u trećoj četvrtini, naša odbrana je izdržala i mislim da nam je to neki putokaz za dalje – kazao je Vitkovac za Portal Analitika.

On je dalje naveo da „plavima“ za vikend predstoji izuzetno značajan meč u ABA ligi protiv Krke.

– Predstoji nam duel sa Krkom u narednom kolu ABA lige i to nam je izuzetno značajan meč kojim mnogo toga možemo da dobijemo i fokusirani smo trenutno na tu utakmicu i na ekipu Krke, jer mislim da možemo pobjedom u tom meču da napravimo krupni korak – kazao je Vitkovac i dodao: 

– Uvijek sam zadovoljan kad ekipa igra dobro, bez obzira na individualni učinak. Mislim i da ostali momci funkcionišu na taj način i zbog toga imamo dobre rezultate ove godine – zaključio jeVitkovac

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com