Tomašević: Najteže sa “lavicama” - Volim Podgoricu

Tomašević: Najteže sa “lavicama”

Golmanka rukometašica Srbije Katarina Tomašević ocijenila je da će prva utakmica na EP sa Crnom Gorom, biti vjerovatno jedana od najtežih na cijelom takmičenju.

Ona je dodala da dobrom odbranom Srbija može da dođe do pobjede na startu šampionata koji se od 7. do 21. decembra održava u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Srbija se takmiči u Grupi D sa selekcijama Crne Gore, Francuske i Slovačke, a meč sa Crnogorkama igra se u ponedjeljak od 20.15 časova u Osijeku.

“Uvijek je prva utakmica na svakom takmičenju najteža – kako nama, tako i njima. Crna Gora je protivnik koga veoma dobro poznajemo. Posljednji put kada smo se sastali izgubili smo sa jedan razlike, bila je to jaka, neizvjesna utakmica”, rekla je Tomaševićeva u intervjuu agenciji Beta.

“Kao golman, ja uvijek polazim od odbrane i mislim da jakom odbranom, polukontrom i kontrom nekako možemo da stignemo do pobjede. Sigurno će biti teško. Poznajemo mi njih, poznaju one nas. Biće to jedna od najtežih utakmica na prvenstvu”, rekla je Tomaševićeva, koja brani za mađarski Ferencvaroš.

Golmanka Srbije smatra da su glavni favoriti Mađarska, Norveška, Danska i Crna Gora.

“Mađarska ima odličnu reprezentaciju i igra kod kuće. Ima pogotovo tu prednost što će polufinale i finale biti u Budimpešti. Naravno, tu su Norveška, Danska, Crna Gora. Ima jakih ekipa i mislim da će biti mnogo iznenađenja”, zaključila je Tomaševićeva.

(RTCG)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com