10 ženskih pravila za erotsko dopisivanje - Volim Podgoricu

10 ženskih pravila za erotsko dopisivanje

Ako volite da šaljete seksi poruke, niste jedini. Jedna kompanija za proizvodnju seks igračaka, sprovela je istraživanje na više od 1.000 odraslih učesnika i otkrila da 32 odsto muškaraca i 38 odsto žena obožava slanje seksi poruka.

Bilo da želite da eksperimentišete sa takvim porukama ili hoćete da unapredite svoj seksualni život novim trikovima, seks eksperti su dali svoje savjete i trikove koji vam mogu pomoći da to ostvarite.

1. Počnite polako

– Građenje seksualne tenzije može učiniti interakciju i anticipaciju još vrelijom, kaže ekspert za veze i seks, Rejčel Nidl, koja je takođe ponudila i primjere kao idealan način da započnete igru:

# Ne mogu da prestanem da mislim na tebe.

# Želim da osjetim tvoje usne na mojima.

2. Zadirkujte ga

– Vi želite da se on nečemu raduje unaprijed, tako da se potrudite da stvorite malo misterije, rekla je ona. – Oni treba da počnu da koriste svoju maštu da ispuni sve praznine koje ste vi ostavili.

3. Zapalite ga potpuno

Opišite mu situaciju koju želite da ostvari kada se vidite. Recite šta želite da vam uradi.

4. Stimulišite njegovo pamćenje

– Recite mu koliko vam je bilo lijepo poslednji put, rekla je Ami Levin, seks trener i osnivač bloga Ignite Your Pleasure.  – Možda je u pitanju to kako vas je držao za kosu ili način kako vas je oralno zadovoljio. Započnite rečenicu: Da li se sjećaš kada si… 

5. Ostavite ga malo u neizvesnosti

– Poruke koje izgledaju kao da mole da na njih bude odgovoreno eskaliraće igricu, rekla je Mišel Lisenburi, osnivač sajta HotLoveRevolution.com. Možete napisati: Šta bi uradio kada bih te na vratima dočekala samo u mantilu ispod kojeg nemam ništa?

6. Dajte mu povratnu informaciju

 – Dopada vam se ono što vam partner govori? Recite mu to. Vaš partner želi da zna da učestvujete u tome i da želite da budete u toj igri, rekla je Andi Duran. Pozitivna reakcija može samo da ohrabri vašeg partnera i samim tim pojača njegove želje.

7. Seksi fotografije koje ne otkrivaju mnogo

Dovoljno je da on ima naznaku šta se tu nalazi. To uzbuđenje može biti jednako onome kada to vidi uživo u punom sjaju. Nikada ne potcjenjujte sugestivne fotke koje vrijede više nego hiljadu riječi. Slika donjeg veša koji planirate da obučete samo za njega ili vi umotani u peškir je sasvim dovoljno.

8. Ne šaljite slike koje uključuju vaše lice

Zapamtite, možete da šaljete zaista seksi fotografije koje ne uključuju bilo kakvu identifikaciju da ste to vi. Koliko god vam se sada činilo da te slike neće niko nikada videti, osigurajte se na vrijeme.

9. Ne šaljite tu vrstu poruka prerano

– Ako ste tek upoznale nekoga, ne želite prerano da počnete sa time jer će sve početi da se svodi samo na seks, rekla je Rejčel Nidl. – Dajte mu nešto čemu će se radovati, ali usporite kada je riječ o novoj vezi. Možete da flertujete i da na taj način začinite stvari, ali ne pretjerujte.

10. Ne odgovarajte mu odmah na poruke
Kada vam bude tražio da mu pošaljete neku seksi fotografiju, ne odgovarajte mu odmah. Pustite ga da malo mašta o vama.

(Cosmopolitan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com