Ivanišević: Bio sam žrtva - Volim Podgoricu

Ivanišević: Bio sam žrtva

Bišvi potpredsjednik Vlade Crne Gore i bivši predsjednik Senata Državne revizorske institucije (DRI) Miroslav Ivanišević kazao je da je bio žrtva ne samo medijskog linča, već i ucjene, iznude, prevare, prinude i još niza krivičnih djela zbog kojih je, kako navodi, prema njegovim informacijama, u toku izviđaj u tužilaštvu.

On je u razgovoru za Pobjedu istakao kako ima “uvjerljive i nedvosmislene dokaze” da je bio žrtva ucjene, iznude, prevare i prinude, krivičnih djela koja se gone po službenoj družnosti.

“Pored toga, bio sam i žrtva neovlašćenog fotografisanja, neovlašćenog objavljivanja i prikazivanja tuđeg spisa, portreta ili snimka, kao i iznošenja ličnih i porodičnih prilika. Snimak koji je bio u središtu afere je neovlašćeno i protivzakonito snimljen, planski i smišljeno pripremljen i takođe ciljano objavljen i distribuiran“, kaže Ivanišević, koji je zbog afere podnio ostavku na mjesto predsjednika Senata Državne revizorske institucije.

Ivanišević je istakao da ne negira svoju odgovornost, koju u najvećoj mjeri vidi kao, kako je rekao, “posljedicu nesnalaženja u jednoj komplikovanoj životnoj situaciji”. 

Sve detalje, kako kaže, ne može iznijeti u javnost, da ne bi remetio rad Tužilaštva pred kojim se nalazi njegov predmet. 

Podsjećamo da su pojedini mediji danima na naslovnicama i u tekstovima objavljivali ispovijest ženske osobe, koja je tvrdila da ona nije na snimku pri čemu su objavljene i neovlašćeno napravljene fotografije u njegovom kabinetu.

Objavljeni su i transkripti neovlašćeno snimljenih razgovora sa pomenutom ženskom osobom, pri čemu je u centru cijele afere, ali i na naslovnicama medija, osvanula i fotografija jednogodišnjeg djeteta za koje je ona tvrdila da je Ivaniševićevo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com