Paunović otšao u legendu - Volim Podgoricu

Paunović otšao u legendu

Legendarni fudbaler Partizana Blagoje Paunović preminuo je danas u 68. godini, saopšteno je na zvaničnom sajtu crno-bijelih.

Paunović je u Partizan došao kao devetogodišnjak, prošao omladinsku školu crno-belih, a dres prvog tima nosio je od 1965. do 1974. godine. Ukupno je odigrao 514 utakmica i postigao pet golova.

Kao internacionalac igrao je za holandski Utreht i američki Ouklend, a pred kraj karijere i za Kikindu i Sinđelić.

Kao trener radio je u španskom Logronjesu, zatim Teleoptiku, Budućnosti iz Banatskog Dvora, Smederevu i BASK-u, ali je  najviše vremena proveo kao član stručnog štaba Partizana kao asistent Miloša Milutinovića, Ivice Osima, Ljubiše Tumbakovića i Vladimira Vermezovića.

Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 39 utakmica i bio član tima koji je 1968. godine osvojio drugo mjesto na šampionatu Evrope.

Vrijeme i mjesto sahrane biće naknadno objavljeni.

3 komentara

  1. Oh my goodness! an excellent write-up dude. Many thanks Nonetheless We are experiencing problem with ur rss . Do not know why Cannot sign up to it. Is there everyone acquiring identical rss difficulty? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

  2. Can I merely say thats a relief to uncover someone who actually knows what theyre dealing with over the internet. You definitely discover how to bring a worry to light and work out it critical. Lots more people must ought to see this and can see this side on the story. I cant believe youre no more common simply because you certainly contain the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com