Ako se zabavljate s muškarcem u pedesetim… - Volim Podgoricu

Ako se zabavljate s muškarcem u pedesetim…

CIJelog života nas uče o razlikama u polovima, tome kakvi su muškarci a kakve žene i o pravilima zabavljanja. Međutim, nigdJe nema savJeta o tome kako se zabavljati s muškarcem koji ima više od pedeset godina, formirana je ličnost i za sobom ima razvod, bivšu…

 

1. Cijenite muškarca takvog kakav jeste 

Muškarci su predivni ali nikada neće biti žene. Oni ne razmišljaju kao žene niti komuniciraju na taj način. Ne očekujte od svog muškarca da se ponaša kao žena jer ćete na kraju biti razočarane. 

2. Muškarci u pedesetim su veoma muževni 

Muškarci ne žele sa vama da se takmiče i to im nije važno kada im pristupite kao alfa ženke. Muškarcima to izgleda kao zabavljanje s drugim muškarcem, za šta nisu zainteresovani ako su strejt. Ključ je da budete ženstvene i moćne. 

3. Muškarci pokazuju ljubav svojim akcijama 

Holivudski filmovi su nam svima pomutili mozak. Na velikom platnu serviraju nam muškarce poput Toma Kruza u filmu “Džeri Megvajer”. Prisetite se kada je priznao svoju ljubav partnerki rečima “Ti me činiš cijelim”. Muškarci svoju ljubav pokazuju košenjem trave i brigom o tome kada vam je hladno. Ako očekujete ljubav na riječima, možda ćete čekati dugo…

4. Muškarci vole manire 

Dozvolite im da vam otvore vrata ili promijene sijalicu. To ih čini srećnim. Za uzvrat žele da budu cijenjeni. Ako ih pohvalite, pokloniće vam svijet. 

5. Ne kritikujte ih kada čine nešto za vas 

Oni rade najbolje što mogu, iako vi to znate bolje i brže nemojte ga kritikovati. Zbog toga se osjećaju kastrirano. Ukoliko se vaš muškarac ponudio da uradi nešto, dozvolite mu bez pogovora. Inače sledeći put kada budete tražile pomoć reći će vam da unajmite majstora.

6. Bez zahtijeva 

Kada se zabavljate sa muškarcem u pedesetim nemojte postavljati klinačke zahteve o tome kakav treba da bude, gde da vas vodi ili koliko treba da zarađuje. Dovoljno im je nametnutih zadataka od šefa ili bivše žene. 

7. Ne gledajte na njega kao na projekat 

Ili ga prihvatite takvog kakav jeste ili prekinite sa njim i potražite nekog sličnijeg sebi. 

8. Mnogo muškaraca u pedesetim je nesigurno da vas pozove na sastanak 

S obzirom na to da su dosta puta odbijeni, nije im lako da sebe opet stave u ranjivu poziciju da ih odbijete. Ukoliko vam se muškarac dopadne, ohrabrite ga dugim pogledom, toplim osmijehom ili kratkim flertom.

(Hufington post)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com