Ova djevojka je žrtva opsjednutog starca! - Volim Podgoricu

Ova djevojka je žrtva opsjednutog starca!

Dragana Ćirić (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, čiji je nestanak prijavljen prije nekoliko dana nađena je mrtva! Tijelo djevojke otkriveno je u četvrtak rano ujutru, iza ponoći, a ubistvo je na saslušanju priznao Dragan Đurić (66) iz Zaječara.

Mrtva srednjoškolka nađena je kod brane za navodnjavanje iznada sela Salaš, na teško dostupnom putu.

– Đurić je na početku saslušanja negirao zločin, kao i da ju je 8. decembra vozio kolima – rečeno je “Novostima” u MUP Zaječar. – Međutim, kako su snimci sa kamera postavljenih u gradu potvrdili sa su viđeni zajedno, a onda u vozilu nađena kosa čiji je DNK nalaz potvrdio da pripada nestaloj djevojci, on je na kraju priznao da ju je tog dana povezao prema Salašu. U kolima su razgovorali o tome da ona preuzme brigu o Draganu i njegovoj supruzi, u zamjenu za nasljedstvo, kada je došlo do svađe.

Nezvanično postoji sumnja da je nesrećnu djevojku Dragan ubio od batina, a zatim tijelo bacio kod brane, u vodu.

Inače, Dragana je porijeklom iz Velikog Jasikova, sela nadomak Zaječara. Živjela je sa očuhom i majkom. Bila dobar đak, vrijedna, kao dijete bi, po pričama komšija, čuvala ovce i učila. Imala je momka sa kojim je neko vrijeme bila u vezi.

U policiji nam je potvrđeno da Dragan Đurić nije imao dosije. Inače, važio je za mirnog čovjeka, nije bio sklon svađama ili incidentnom ponašanju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com