Humanitarna akcija Skupštine Crne Gore - Volim Podgoricu

Humanitarna akcija Skupštine Crne Gore

Na inicijativu predsjednika Ranka Krivokapića, Skupština Crne Gore organizovala je danas humanitarnu akciju “Djeci Crne Gore” i tom prilikom sakuoljala sredstva koja će biti donirana nekom od crnogorskih porodilišta.

Humanitarna akcija „Djeci Crne Gore“ će okupiti poslanike Skupštine Crne Gore, rezidentne ambasadore stranih država u Crnoj Gori, kao i sve zaposlene u Službi Skupštine Crne Gore.

Poslanicima, diplomatskom koru i službenicima Skupštine su se pridružila i deca iz O.Š. „Štampar Makarije“ iz Podgorice koja će danas proći trening u „Demokratskim radionicama“, mališani iz vrtića „Maša“ – internacionalni dio, kao i deca iz Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore. Oni će ovim povodom prirediti kratki umjetnički program.

Akcija je osmišljena tako da će poslanici, ambasadori i službenici Skupštine uz pratnju dece, prilikom uzimanja ukrasa donirati novac shodno svojim mogućnostima, te zajedno kititi jelku koja će biti posvećena svoj đeci Crne Gore.

Novac prikupljen ovom prilikom će biti doniran nekom od porodilišta u skladu sa odlukom Kolegijuma predśsjednika Skupštine.

1 komentar

  1. I like what you guys are usually up too. This type of clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com