Adžić: Djevojkama srce veće od Švedske! - Volim Podgoricu

Adžić: Djevojkama srce veće od Švedske!

Strateg branioca titule Dragan Adžić smireno je prokomentarisao veliku pobjedu protiv Švedske i plasman u polufinale. On je odao priznanje djevojkama i istakao da tim ni u jednom trenutku nije gubio glavu.

Srce su ostavile na terenu, bile mirne kad je bilo bitno, tokom drugog poluvremena nijesmo jurili rezultat već smo tražili igru našu i kad smo je pronašli bio je kraj za Švedsku“, kazao je Adžić.

Adžić je kazao da što nas više napadaju to smo jači.

“Djevojke su napravile sjajan rezultat plasirati se u ovakvoj konkurenciji, ovo je sigurno najjače evropsko prvenstvo u posljednjih 10 godina, i u ovoj konkurencij sa ovakvim načinom izbacivanja Suze Lazović je nešto što se graniči sa onim zlatom protiv Norveške. Vjerujem da možemo da se oporavimo za polufinale. One su fenomen, predstvaljaju čitavu Crnu Goru imaju srce veće od Švedske“, poručuio je Adžić.

Radmila Petrović se zahvalila svima koji su vjerovali u Lavice.

“Presrećna sam i hvala svima što su vjerovali u nas. Nije bilo lako, ali smo pokazale da smo prave “zlatne lavice”, rekla je Radmila Petrović.

Sonja Barjaktarović je u finišu odbranila nekoliko teških šuteva i ulila dodatno samopouzdanje ekipi…

“Ponosna sam što sam dio ekipe. Samo to želim da kažem”.

Suzana Lazović je isključena u 10. minutu, ali je tim zbio redove i nadoknadio njeno osustvo, pa će ona  imati priliku da se iskupi u borbi za medalju…

“Bilo je veoma teško gledati meč sa tribina, ali zbog trijumfa se osjećam mnogo bolje. Drago mi je da je moj tim pokazao da može da odigra dobro i kada nisam ja na terenu”, istakla je Lazović.

Mehmedović je istakla da je razgovor u svlačionici na poluvrmeenu pomogao da u drugih 30 minuta izađe potpuno druga ekipa…

“U poluvremenu smo rekle jedna drugoj da ovo nije naš meč i da moramo da igramo bolje. I uspjele smo, jer smo vjerovale čak i kada smo gubile sa pet razlike”, rekla je Mehemdović.

(rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com