“Grand”: Izbacite Mariju Mihajlović iz TLZP-a, Marija: Nije vam ovo “Farma” - Volim Podgoricu

“Grand”: Izbacite Mariju Mihajlović iz TLZP-a, Marija: Nije vam ovo “Farma”

Marija Mihajlović je, poslije saopštenja “Grand produkcije” u kom se zahtijeva njeno izbacivanje iz završnice serijala “Tvoje lice zvuči poznato” zbog najave da će Banetu Mojićeviću dodijeliti najmanji broj poena, istakla da se u TLZP-u učesnici takmiče iz humanih razloga i da nagrada pripada svima, piše Telegraf.

– Svako ko je pažljivo pročitao šta sam napisala zna da je fokus na potpuno drugoj strani. Na onoj koja pravi razdor među ljudima, kreira lažnu sliku stvarnosti i nameće poremećene sisteme vrijednosti. Treba da postoji ravnoteža i da svi imaju iste šanse.

– Ako niste primijetili, ima jos devet takmičara i svi zaslužuju isti medijski tretman jer rade humanu stvar. Pobjeda bilo kog od njih je rezultat zajedničkog rada i nagrada pripada svima. Kome će je dodeliti – stvar je njihovog dogovora.

Mihajlovićeva je, na kraju, istakla:

– Nije ovo “Farma”, ili neki sličan program. Ovdje se učesnici ne takmiče međusobno. Ovdje je najveći izazov pobijediti sebe. Novinari treba da potraže važnije teme, a ne da se informišu preko Fejsbuka i da od toga prave senzacije.

Grand: Tražimo Morijinu diskvalifikaciju

„Grand produkcija“ nije mogla da favorizuje nijednog učesnika emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, budući da ni na koji način ne učestvuje u organizaciji iste. Pored toga, Bane Mojićević tokom trajanja ovog serijala ni jedan jedini put nije bio gost neke od emisija iz naše produkcije kao što su „Fantastik šou“ ili „Narod pita“, a koje se emituju na Prvoj TV, a da ne govorimo o tome da, osim Baneta, „Grand produkcija“ tamo ima i Tanju Savić, Nedu Ukraden i Dragana Kojića Kebu. Tako da neprofesionalni ispad Marije Mihajlović tumačimo kao jeftin pokušaj da ne pobijedi neko ko dolazi iz „Granda“. Sve ovo iziskuje njenu diskvalifikaciju iz žirija, budući da je javno rekla da će Mojićevića ocijeniti minimalno bez obzira na kvalitet njegove imitacije, i to iz potpuno neprofesionalnih razloga – saopšteno je iz pres-službe „Grand produkcije“.

TV Prva: Marija Mihajlović je zloupotrebila poziciju

Povodom Marijine prozivke oglasila se i pres-služba TV Prva.
– Ovako neprimjerene i neodgovorne izjave članice žirija zamagljuju suštinu ovog šoua – dobru zabavu i humanost, prije svega. Svojim neprofesionalnim ponašanjem Marija Mihajlović ozbiljno dovodi u pitanje saradnju s TV Prva. Nemamo namjeru da komentarišemo njene tendenciozne izjave jer nemaju veze sa istinom. Ovo je zloupotreba pozicije i namjerno ugrožavanje jednog od takmičara – stoji u saopštenju.

(Novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com