Predsjednik parlamenta čestitao rođendan Glavnom gradu - Volim Podgoricu

Predsjednik parlamenta čestitao rođendan Glavnom gradu

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić čestitao je građanima Podgorice Dan Glavnog grada, navodeći da grad u kome je sjedište države i njenih institucija mora biti primjer vladavine prava i snage demokratije.

Krivokapić je čestitku uputio građanima, gradonačelniku Glavnog grada, Slavoljubu Stijepoviću, predsjedniku Skupštine Glavnog grada, Đorđu Suhihu, i odbornicima.

On je naveo da glavnom gradu Crne Gore mora pripadati uluga ne samo administrativnog centra države, već uloga pokretača i podrške ravnomjernom razvoju drugih opština.

„Podgorica bilježi konstantan razvoj i izgradnju, ali u sljedećim fazama posebna pažnja se mora posvetiti oplemenjavanju duha grada i podršci kulturi i umjetničkoj baštini. Grad u kome je sjedište države i njenih institucija mora biti primjer vladavine prava i snage demokratije“, navodi se u čestitki Krivokapića.

On, kako je naveo, vjeruje da će Glavni grad biti bolje i kvalitetnije mjesto za život svih njegovih građana i da će više i bolje valorizovati svoje turističke potencijale.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com