Dvojica uhapšenih u akciji “Rivijera” - Volim Podgoricu

Dvojica uhapšenih u akciji “Rivijera”

Crnogorska policija juče je uhapsila M.T. (27) i L.O. (23) u nastavku akcije „Rivijera“, koja je usmjerena nja suzbijanje prodaje sintetičkih droga na primorju. Iz Uprave policije su podsjetili da su ranije tokom akcije uhapsili šest osoba, kao i da su pronašli i zaplijenili ukupno 324 komada tableta ekstazi, oko 150 grama marihuane i oko 30 grama droge amfetamin.

Navodi se da su policijaci juči, po pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretrese stanova, drugih prostorija i vozila koja koriste M.T. i L.O.

Pretresom su pronađeni i oduzeti veći broj mobilnih telefona sa SIM karticama za koje se sumnja da su ih osumnjičeni koristili prilikom vršenja krivičnih djela, manja količina marihuane za koju se sumnja da je bila namijenjena za prodaju.

„Policija je takođe pronašla pištolj „CZ“ cal. 7,62 mm, sa dva okvira i 17 komada municije istog kalibra, u vlasništvu R.O, oca L.O, za koji ne posjeduje oružni list izdat od strane nadležnog organa i zbog čega će protiv njega biti podnijeta krivična prijava“, naveli su iz policije.

Policijske aktivnosti, sprovedene u vrijeme trajanja akcije, ukazuju na sumnju da su M.T. i L.O. u proteklom periodu, na području Opštine Herceg Novi, u kontinuitetu prodavali opojne droge amfetamin i ekstazi većem broju lica, radi dalje prodaje ili uživanja.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem državnom tužiou u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Za vrijeme sprovođenja akcije je, osim dvojice juče uhapšenih, u prethodnom periodu slobode lišila slobode još šest osoba: P.P. (25), P.Đ. (23), F.K. (18), M.Đ. (22), i M.T. (27) iz Herceg Novog i J.M. (27) iz Bosne i Hercegovine, koji su takođe osumnjičeni da su stavljali u promet sintetičke droge amfetamin i ekstazi.

(RTCG)

2 komentara

  1. This is the fitting weblog for anybody who desires to seek out out about this topic. You notice a lot its virtually arduous to argue with you (not that I really would want…HaHa). You undoubtedly put a new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, just great!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com