Ne koristite dezodorans na ovim mjestima - Volim Podgoricu

Ne koristite dezodorans na ovim mjestima

1. Automobili

Maleni, skučeni prostor, sprej i intenzivan miris – nije baš neka kombinacija.

2. Na koncertu

Na koncertima je uvijek gužva i ludnica, tijelo do tijela, pravi stiskavac i skakanje od uzbuđenja. Iako su šanse da ćeš se oznojiti velike, nije poželjno izvaditi dezodorans iz torbe i početi prskati u gomili. Uostalom, na većim koncertima i festivalima dezodorans će ti najvjerojatnije uzeti i izvaditi iz torbice.

3. U javnom prevozu

Iako nije neuobičajeno vidjeti djevojke kako se šminkaju u autobusima ili automobilima i vješto balansiraju četkicama maskare kojima nekom srećom ne ozlijede oči, dezodorans i mirisanje u javnosti jednostavno su užas. Kao da autobusi i bez toga ne mirišu dovoljno čudno.

4. Gdje god se poslužuje hrana

Zamislite samo kako bi izgledalo da dok jedete svoje omiljeno jelo do vas dođe miris nečijeg dezodoransa i zbog toga vam se prosto smuči…

5. U knjižnici

“Pssssttt” zvuči kao i “ššššš,” ali nito se ne želi ugušiti u smradu tuđeg dezodoransa dok krvavih očiju pokušava naučiti za ispit ili prepisati najvažnije djelove iz knjige koju iz nekog razloga ne dozvoljavaju da se iznese. Jedino ako na taj način ne pokušavaš održati sebe i druge budnima?

6. U razredu

Kao da i bez mirisnih bombi nije dovoljno teško pratiti nastavu! Još kad ti doputuje neki grozni miris, nema šanse da uhvatiš ono zadnje što je profesor rekao…

7. U prodavnici

Ok, svi se veselimo novom mirisu, parfemčiću ili dezodoransu, ali suzdrži se da se namirišeš dok si još između polica prodavnice.

(teen 385)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com