Katarina Bogićević u finalu TLZP - Volim Podgoricu

Katarina Bogićević u finalu TLZP

Katarina Bogićević, Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska i Nenad Okanović plasirali su se u veliko finale emisije „Tvoje lice zvuči poznato“. Oni će se takmičiti za glavnu nagradu od 25 hiljada eura koja će biti proslijeđena u humanitarne svrhe.

Zahvaljujući glasovima žirija i takmičara, Katarina Bogićević odnijela je pobjedu u polufinalnoj emsijiji. Ona se predstavila imitacijom Kristine Peri. Požalila se kako od napornih probi ima upale mišića. Ipak, vokalno je vjerno prikazala pjevačicu.  Zahtjevnu koreografiju odlično je iznijela.Katarina je nastup posvetila svom tati i zahvalila mu na podršci. Nagradu od hiljadu eura će pokloniti Dječijem domu “Mladost” iz Bijele.

Drugi finalista, Bane Mojićević, imitirao je Acu Lukasa. Njemu se na sceni pridružio prošlogodišnji pobjednik Aleksa Jelić koji se našao u ulozi Svetlane Cece Ražnatović.

Elena Risteska je bila Sia i imala je fenomenalne pomoćnike na sceni.

Nenad Okanović bio je Rambo Amadeus, a Jelena Gavrilović fenomanalna Florence.

Dragan Kojić Keba je bio Lejdi Gaga i imao fantastičan nastup, dok je Neda Ukraden imitirala Madonu, u Nedin lik je ušla Tanja SavićČipi iz grupe „Osvajači“ je bio frontmen grupe Muse, dok jeIvan Jevtović pjevao na francuskom i nastupao sa ćerkom Sofijom.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com