Gdje je najbogatije mjesto na svijetu, iznenadićete se! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Gdje je najbogatije mjesto na svijetu, iznenadićete se! (VIDEO)

“Hej, baš me briga ko si. Koje si rase. Godišta, pola. Ono šta znam je da u sebi nosiš san koji kriješ od svijeta. Smišljaš izgovore za njega, ali znaš da ne živiš život onoliko koliko bi mogao i sa tim se nosiš. Evo brzog šuta stvarnosti za tebe:

Gdje je najbogatije mjesto na svijetu. Znaš li? Nije Kina. Nije Dubai. Groblje je. Tamo ćeš naći izume koji nikada nisu ostvareni, biznise koje nisu stigli da započnu, ideje nikada pokušane, ljude nikada ostvarene… Jer su se plašili rizika.

Plašili su se baš kao i ti.

A život ne čeka. Dobijamo jedan i svaki trenutak koji je sada prošao pored tebe neće se vratiti. Nikada nećeš biti ista osoba kao kada si kliknuo na ovaj video. Nikada u životu nećeš oprati zube dva puta na isti način.

Ne postoji dugme “premotaj” u životu.

Ovaj dah. Nikada ga nećeš udahnuti opet. Sadašnji trenutak je tako dragocjen. Budi u njemu i iskoristi ga. Moramo da živimo taj san sada dok je moguć.

Prije samo 6000 godina čovjek je napravio točak, stvoren je prvi jezik. Avion ima tek nešto preko sto godina. Prije pedeset nije bilo interneta, niti telefona.

Da mi nisi ni slučajno rekao da je urađeno sve što je moglo jer smo mi tu vrlo kratko. Čekaju te ideje. Dostignuća.

Helen Keler su jednom pitali šta bi joj bilo gore nego što je rođena slijepa i gluva. Ona je rekla “bilo bi mi gore da sam rođena sa vidom, ali bez vizije”.

Zbog čega nema vode i hrane za sve, ili adekvatnog obrazovanja? Što da čekamo smrt da bismo otišli u raj? Zemlja je već u svemiru. Neko je rekao da je nemoguće? Otkriću vam nešto. Niko nikada nije podigao statuu kritičaru.

Budi ti. Budi ti sada. Budi ti dok još možeš. Prestani da se opsjedaš životom Kim Kardašijan i živi svoj! Kažu da prosječna osoba umire sa 25 a sahrane je sa 75.

Ne dozvolite da vas pobijede. Da vam oduzmu iskru. Ne idite tamo gdje put vodi, idite tamo gdje ga nema i ostavite svoj trag.

Pogledajte video ovog momka. Ili barem pogledajte u sebe. Sada kada znate koje je najbogatije mesto na svetu.

(24sata)

2 komentara

  1. There couple of fascinating points at some point in this posting but I don’t determine if them all center to heart. There may be some validity but I’ll take hold opinion until I investigate it further. Excellent write-up , thanks and that we want much more! Added to FeedBurner also

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com