Herceg Novi: Krivična prijava zbog sumnje da je pronevjerio 11.364 eura - Volim Podgoricu

Herceg Novi: Krivična prijava zbog sumnje da je pronevjerio 11.364 eura

Hercegnovska policija podnijela je krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu protiv R.B. (32) nastanjenog u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju. 

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, sumnja se da je R.B, u svojstvu odgovornog lica, radeći kao poslovođa u marketu “Topla I” u Herceg Novom – vlasništvo preduzeća “Merkator CG” d.o.o, nevršenjem svoje dužnosti u domenu kontrolisanja cjelokupnog poslovanja u maloprodajnom objektu, kontrolisanja knjigovodstvenog stanja i stanja zaliha, prouzrokovao imovinsku štetu privrednom društvu “Merkator CG”.

“On je naime, kako se sumnja, krivično djelo na opisani način počinio u periodu od 10. aprila do 22. decembra 2013. godine, a iznos za koji je oštetio “Mercator CG” ovim radnjama iznosi 11.364 eura, kako je konstatovano primopredajnim popisom izvršenim dana 22. decembra 2013. godine u pomenutom marketu”, navodi se u saopštenju.

2 komentara

  1. Very informative and useful post. You have nice command on the post and have explained in a very great way. Thanks for helping .Good work,hope your blog be better!I just want to make a blog like this!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com