Evo šta žene žele da dobiju za Novu godinu! - Volim Podgoricu

Evo šta žene žele da dobiju za Novu godinu!

Ukoliko vam ni na kraj pameti nije kakav biste poklon mogli svojoj voljenoj da stavite pod jelku, ovaj mali vodič za novogodišnju kupovinu će vam dobro doći.

Žene, sestre, majke, ćerke veoma vole vas, ali vole i da dobiju poklon za Novu godinu ili Božić. Posebno onaj koji ste odabrali s posebnom pažnjom. Nije poenta izabrati nešto univerzalno, s čim nećete pogrešiti. Ove godine trebalo bi da rizikujete i da dobro razmislite o savršenom poklonu koji bi odgovarao vašoj dragoj.

Šta je to što ona želi? Kakav ukus ima? Da li bi se oduševila najnovijim parfemom ili skupocenom knjigom? Ova, i slična pitanja trebalo bi da postavite sebi pre nego što se zaputite u kupovinu, a mi vam donosimo spisak stvari koje bi mogle da je oduševe.

Masaža kao idealan poklon

Uplaćena masaža ili bon idealan su poklon za većinu žena. Bilo da radi kancelarijski posao i ima česte bolove ili jednostavno želi da se opusti i obožava masaže, s ovim je darom teško promašiti. Ipak, pripazite ako ona ne voli kozmetičke salone i tretmane lepote. U tom slučaju ćete pogrešiti, zasigurno.

MOMCI: Ovo je nagori poklon koji možete da dobijete od svoje drage!

Nešto toplo

Kapa, šal, rukavice, prsluk ili pak mekano ćebe idealni su darovi u hladno zimsko doba. Osim toga, oni šalju poruku “želim da ti uvek bude toplo”, što je jasan pokazatelj ljubavi i pažnje koju gajite prema devojci. Kod odabira je veoma važno da pazite uklapaju li se u njen odevni stil.

S čokoladom je nemoguće pogrešiti

Čokolada je odličan poklon za one koji ne planiraju da potroše puno novca na poklone. Svakako se potrudite da to bude njena omiljena poslastica ili bombonjera. Uzmite veće pakovanje, napišite koju lepu reč na ceduljici i običan slatkiš postaće dar za pamćenje.

Ono što sama želi

Velik broj žena na suptilan način stavlja do znanja svom muškarcu šta je to što bi htele da dobiju na poklon. Pažljivo osluškujte njene želje. Bilo da se zadržava pored istog izloga po stoti put ili da konstantno deli oduševljenje nakitom koji je videla, potrudite se da joj to što želi i nabavite.

Parfem kao klasičan izbor

Prijatan miris u lepoj bočici stvar je kojoj će teško odoleti bilo koja žena, naročito ako sama ne voli da troši na parfeme. Proučite koje parfeme inače koristi, a po mogućnosti ih i zapišite na papir, kako biste u parfimeriju došli pripremljeni.

Dobro štivo za ljubiteljke knjiga

Ako je ona tip koji se najbolje opušta uz knjigu, s ovim poklonom nema greške. Obratite pažnju na to koji su joj omiljeni autori ili žanr te izaberite nešto što je novo u prodaji, kako biste bili sigurni da nije već pročitala tu knjigu.

Poklon za oboje

Vikend putovanje za dvoje ili nešto duže putovanje, ako ste u mogućnosti da priuštite, uvek su odličan poklon. U njemu ćete tako uživati i vi, a sećanja koja ćete stvoriti pamtiće se zauvek.

I sitnica može da ugreje srce

U finansijskoj krizi, najbolji je izbor sitnica koja će pokazati kako ste ipak mislili na nju. Izaberite neki ukrasni predmet koji će joj se svideti, ali i stvoriti uspomenu na Novu godinu.

Pretplata na omiljeni magazin

Bilo da je reč o modnim časopisima ili onima za uređenje doma, pretplata na godinu dana ili šest meseci izmamiće joj osmeh na lice. S time nećete pogrešiti, pogotovo ako se često suzdržava od njihove kupovine zbog visokih cena.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com