Lekić: Štampa me obavijestila da želim u GP - Volim Podgoricu

Lekić: Štampa me obavijestila da želim u GP

O formiranju Građanskog pokreta pročitao sam u novinama, a prethodno sam, takođe putem medija, mogao saznati da se radilo na formiranju tog pokreta, kazao je lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić, naglašavajući da je to sve što zna o novom političkom subjektu na političkoj sceni u Crnoj Gori.

„Medijsku spekulaciju da sam zainteresovan da pređem u Građanski pokret i da mi je nuđeno da budem predsjednik ne bih komentarisao, osim da napomenem da sam za to i ja sam saznao iz medija“, navedeno je u Lekićevoj izjavi.

Lider DF-a kaže da, iako će vrijeme koje dolazi doprinijeti još jasnijem političkom profilisanju i dijelovanju Građanskog pokreta,  njemu u ovom trenutku ne preostaje ništa drugo osim da pozdravi „formiranje svakog  novog opozicionog subjekta koji najavljuje svoj doprinos borbi za konstituisanje Crne Gore kao demokratske, pravne, dekriminalizovane  i ekonomski održive države“.

„Ostajem pri uvjerenju da je za ostvarivanje tih ciljeva, čija je primarna pretpostavka smjena postojeće  vlasti, potrebna, naravno u mogućoj mjeri,  široka opoziciona saradnja na osmišljenjim opozicionim principima i na bazi sasvim jasnog opozicionog političkog dijelovanja“, navodi se u Lekićevom reagovanju.

(RTCG)

1 komentar

  1. I found your blog web site on google and verify just a few of your early posts. Continue to maintain up the superb operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. In search of ahead to studying more from you later on!? I am often to running a blog and i actually appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your website and keep checking for brand spanking new information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com