6 stvari koje morate imati za praznike jer prizivaju obilje i bogatstvo - Volim Podgoricu

6 stvari koje morate imati za praznike jer prizivaju obilje i bogatstvo

Iako u novoj godini očekujemo zdravlje, sreću, harmoniju i trenutke za pamćenje, feng šui nas uči kako da nam ovo bude i godina obilja i blagostanja…

Dobar feng šui za dobru novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca.

Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako bi privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mjesecima kojima nam slijede uglavnom su crvene boje.

Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih 6 elemenata treba imati u praznicima koji slede:

Crveni novcanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novo bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

Crvena odjeća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savjetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odjevni komad.

Crvene cipele

Cipele su uvijek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vrijeme… zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite naprijed u bolje sjutra.

Zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

Novi sat

Sat simboliše da se pomjerate unaprijed, zato će kupovina novog sata donijeti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.

Velika torba 
Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da vam je potrebna velika torba kako bi u nju smjestili sve blagodeti ovog svijeta.

3 komentara

  1. I would like to consider the ability of thanking you for the professional advice I have often enjoyed going to your site. I will be looking forward to the actual commencement of my college research and the general prep would never have been complete without coming to your website. If I could be of any help to others, I would be glad to help by means of what I have gained from here. Kosova Airlines

  2. Hi there! I know this is sort of off-topic but I had to ask. Does running a well-established blog such as yours take a lot of work? I am brand new to blogging however I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I can easily share my personal experience and views online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com