Vukotić osuđen na 11 godina robije zbog ubistva Vujičića - Volim Podgoricu

Vukotić osuđen na 11 godina robije zbog ubistva Vujičića

Nikšićanin Damir J. Vukotić (27) zvani Dado, osuđen je na 11 godina zatvora zbog ubistva sugrađanina Miloša Vujičića. U ponovljenom suđenju, presudu je izreklo vijeće kojim je predsjedavao sudija Dragoje Jović. 

Ranijom presudom, Vukotić je u februaru 2013. godine osuđen na 13 godina i dva mjeseca zatvora zbog krivičnih djela – teško ubistvo i nedozvoljenog držanja oružja. 

Prema navodima optužnice zamjenika višeg državnog tužioca Veljka Rutovića, Vukotić je 3. januara 2011. godine, u kafe baru “Cats” u Ulici Nika Miljanića, ubio Miloša Vujičića. 

“Kada je vidio oštećenog Vujičića u lokalu, a zbog ranijih sukoba, prišao je stolu za kojim je sjedio oštećeni Miloš Vujičić, sa pištoljem u ruci, crne boje, i rekao da izađe iz lokala.

Nakon toga Vukotić je ispalio pet metaka u pravcu Vujičića, a u neposrednoj blizini oštećenog Dejana Vujovića koji je sjedio za susjednim stolom, od kojih četiri metka pogađaju Vujičića u predjelu lijeve ruke i grudnog koša, nanoseći mu teške tjelesne povrede opasne po život. 

Vujičić je od povreda preminuo 21. novembra 2011”, piše u optužnici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com