Sjutra se ruši kultna zgrada Herceg Novog - Volim Podgoricu

Sjutra se ruši kultna zgrada Herceg Novog

Zbog najavljenog rušenja starog hotela “Rudnik”, u centru Herceg Novog, tokom sjutrašnjeg dana biće izmijenjen režim saobraćanja Njegoševom ulicom.

Režim saobraćaja biće privremeno izmijenjen sjutra u periodu od 14:30 – 19 sati na potezu od raskrsnice sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do raskrsnice sa ulicom Partizanski put, obavještavaju iz Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i zaštitu životne sredine. Saobraćaj će u tom periodu biti zabranjen za sva motorna vozila, osim za mehanizaciju izvođača radova “Krušo niskogradnja” d.o.o., kao i za vozila sa prvenstvom prolaza.

Rušenje “Rudnika” neće se odlagati i u slučaju loših vremenskih uslova i počeće u 15 sati, kako je ranije i najavljeno, potvrdio je danas vlasnik firme “Krušo niskogradnja” d.o.o., Slobodan Radović Krušo.

Podsjećamo, firma “Krušo niskogradnja” d.o.o. jedina je dostavila ponudu na tender za najboljeg izvođača radova. Stoga je 23. decembra zaključen ugovor između Opštine Herceg Novi i ove firme o rušenju “Rudnika”, vrijedan 4.600 eura.

 (Radio Jadran)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com