Oduzeli smo Srbiju razbojnicima - Volim Podgoricu

Oduzeli smo Srbiju razbojnicima

Premijer Aleksandar Vučić ocijenio je da je aktuelna Vlada Srbije od početka mandata radila pošteno i odgovorno i da je morala da donosi teške odluke.

Vučić je rekao da su odluke “adekvatne teškom vremenu u kojem živimo”.

Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, Vučić je rekao da je Vlada imala mnoštvo naslijeđenih problema, prije svega sa poplavama za koje je rekao da su najveća elementarna nepogoda u posljednjih 100 godina od kada se obavljaju mjerenja.

“Teško da bi bilo ko mogao da kaže da je ova Vlada kriva za bilo šta u proteklih osam mjeseci, osim što je provodila mjere koje su neophodne, a koje niko drugi do sada nije smio i želio da preduzme”, rekao je Vučić. 

Premijer Srbije je dodao da je Vlada pred sebe postavila teške ciljeve, koje prethodne nijesu željele da postavljaju, i rekao da je uspjela da Srbiju oduzme od raznih “razbojnika” i da je vrati običnim građanima. 

“Obećao sam Srbiji rad i red, u svom ekspozeu”, rekao je Vučić, dodajući da je rekao da će biti teško. On je dodao da je ponosan na rad Vlade, i ljudi iz nje, naročito za vrijeme poplava. 

Za svoj rad dobili smo podršku svih svjetskih institucija, i zapadnih i od Ruske Federacije i od NR Kine, rekao je on, navodeći da je presrećan što je bio domaćin samitu sa Kinom, što se dugo još neće desiti. 

“Dokle ćemo da čekamo, neki pitaju … Čekali su i obećavali oni koji su vodili zemlju prije nas – oni su uveli čekanje kao političku kategoriju… Mi ne čekamo… Mi se krećemo, radimo i jurimo ka cilju, i mi nismo krivi što taj cilj nije blizu… Kritičarima poručujem da nema čekanja, pridružite nam se…”, rekao je Vučić. 

“Čuo sam i slušam svakog dana šta govore građani Srbije, poljoprivrednici i prosvjetari, ja ih molim da vide ko je stvarno kriv… Ja sam odgovoran za mjere koje smo donijeli… Donijeli smo mjere koje će građane ove zemlje učiniti bogatijim… Ali svi moramo da radimo, niko neće biti bogatiji ako ne radi… Mi smo iz lokalnih samouprava isplaćivali penzije i doveli lokalne samouprave do bankrotstva… Poslije ove vlade to se neće desiti, već će Srbija vidjeti sunce na horizontu”, rekao je Vučić. 

Vučić se zahvalio svim članovima Vlade Srbije i naveo je da ih čekaju teški zadaci

(rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com