O njima je pričao svijet: 5 najboljih vjenčanja poznatih u 2014. godine! - Volim Podgoricu

O njima je pričao svijet: 5 najboljih vjenčanja poznatih u 2014. godine!

Svako vJenčanje ima svoj najbolji momenat koji dugo ostaje u pamćenju i mlade i mladoženje i gostiju. Neki poznati su napravili od svog vjenčanja veliki događaj, a neki su se odlučili za jednostavno. Ovo su najbolji momenti sa ovogodišnjih vjenčanja poznatih.

1) KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST
Par o kojem se najviše priča na svetu imao je nezaboravan trenutak ispred cvjetnog zida. Ta fotografija dobila je milione lajkova.

2) SOLANŽ NOULS I ALAN FERGUSON
Solanž i Alan imali su jedno od najneobičnijih vjenčanja. Ne samo da su se na vjenčanje dovezli bijelim biciklima, nego je mlada imala i stajling superheroja, a fotografije sa vjenčanja više su nego originalne.

3) NIL PATRIK HARIS I DEJVID BURTKA
Na vjenčanju Nila Patrika Harisa, koje je održanu u Italiji, pjevao je Elton Džon. Ali glavna zvijezda te večeri bio je Nilov i Dejvidov trogodišnji sin Gideon, koji je nosio smoking i cilindar i koji je trebalo da nosi zvonce. Ali on je odlučio da prošeta među gostima i podijeli im pomorandže.

4) DŽORDŽ KLUNI I AMAL ALAMUDIN
Džordž i Amal su se vjenčali u Veneciji u Grande kanalu. Vjenčanje je bilo jedinstveno i romantično, a njihovi prijatelji i porodica morali su da se prevoze brodićima do mesta održavanja.

5) ANĐELINA DŽOLI I BRED PIT
Svima je poznato da Bred i Anđelina poštuju tradiciju i da su opsjednuti djecom. Oni su svojih šetoro djece uključili i u svoje vjenčanje na jedan specifičan način. Uz vjenčanicu Danijele Versaće Anđelina je nosila i veo koji je sadržao motive koje su crtala njena djeca.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com